Γυμνάσιο

Δείτε το Πρόγραμμα Σπουδών

Όσο πιο νωρίς τεθούν οι σωστές βάσεις, τόσο πιο εύκολο είναι για έναν μαθητή να έχει μια επιτυχημένη σχολική πορεία. Πολλές φορές βλέπουμε μαθητές να δυσκολεύονται πολύ στο λύκειο, επειδή έχουν αρκετά κενά στην ύλη που καλύφθηκε στο γυμνάσιο. Η αυτοπεποίθησή τους έχει μειωθεί και νιώθουν ότι χρειάζεται να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να έχουν εμπεδώσει πλήρως τη σχολική ύλη του γυμνασίου.

Μαθήματα για μαθητές γυμνασίου

Στο σύγχρονο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Πολύτροπο παρέχουμε ολοκληρωμένα μαθήματα για μαθητές γυμνασίου, ώστε να αποκτήσουν οι μαθητές μας από νωρίς τις σωστές βάσεις στα κύρια μαθήματα, στα οποία θα κληθούν να εξεταστούν αργότερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις (αρχαία ελληνικά, γλώσσα και λογοτεχνία, μαθηματικά και φυσική).
Πιο συγκεκριμένα, οι έμπειροι καθηγητές μας εφαρμόζουν σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας που διευκολύνουν τη μάθηση και κάνουν το μάθημα ενδιαφέρον, διατηρώντας την προσοχή των μαθητών και βοηθώντας τους να κατανοούν την ύλη καλύτερα. Επιπλέον, για να προσαρμόζεται πλήρως το κάθε μάθημα στις ανάγκες των συγκεκριμένων μαθητών, δεν ξεπερνούμε τους τέσσερις μαθητές ανά τμήμα. Παρέχουμε πλούσιο υλικό, ώστε να εξασκούνται επαρκώς οι μαθητές μας σε κάθε νέο φαινόμενο που διδάσκονται και να έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται επανάληψη όσων έχουν διδαχθεί, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχουν κενά πριν προχωρήσουμε σε νέα κεφάλαια. Επίσης, για να έχει κάθε μαθητής μας την αμέριστη προσοχή που του αξίζει, προσφέρουμε δωρεάν ατομικά ενισχυτικά μαθήματα, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κάθε μαθητής μας για να λύσει απορίες και να εμβαθύνει σε ένα μάθημα της επιλογής του απ’ όσα έχει διδαχθεί.
Συνοψίζοντας, η επιτυχία των μαθητών μας είναι εγγυημένη λόγω των παρακάτω χαρακτηριστικών που μας ξεχωρίζουν:
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και κλείστε μια δωρεάν εβδομάδα γνωριμίας για να διαπιστώσετε το όφελος που αποκομίζουν οι μαθητές μας από τα ολοκληρωμένα μαθήματα για μαθητές γυμνασίου που προσφέρουμε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΩΡΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
3
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
1,5
ΓΛΩΣΣΑ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
1,5
ΣΥΝΟΛΟ
6

Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΩΡΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
3
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
1,5
ΓΛΩΣΣΑ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
1,5
ΦΥΣΙΚΗ
2
ΣΥΝΟΛΟ
8

Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΩΡΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
3
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
1,5
ΓΛΩΣΣΑ & ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
1,5
ΦΥΣΙΚΗ
2
ΣΥΝΟΛΟ
8

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Scroll to Top