Μελέτη

Καθημερινή μελέτη για όλους

meleti
Στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Πολύτροπο αναλαμβάνουμε την καθημερινή προετοιμασία των μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου για όλα τα σχολικά μαθήματα. Η μέθοδος που ακολουθούμε δεν στοχεύει απλώς στην προετοιμασία του μαθητή για την επόμενη μέρα στο σχολείο, αλλά στη δημιουργία αυτόνομων μαθητών που μπορούν να μελετούν αποδοτικά και διαθέτουν αναπτυγμένη κριτική σκέψη. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι οι μαθητές μας αναπτύσσουν τις απαραίτητες ικανότητες για μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία στο μέλλον.

Καθημερινή μελέτη παιδιών δημοτικού

Με τις συνεχείς αλλαγές στον τρόπο διδασκαλίας της ύλης στο δημοτικό είναι συχνά δύσκολο για τους γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά του δημοτικού στη μελέτη των μαθημάτων τους. Για τον λόγο αυτό, στο φροντιστήριό μας διαθέτουμε πτυχιούχους καθηγητές με εξειδίκευση στη μελέτη δημοτικού, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τόσο στην αποτελεσματική μελέτη των μαθημάτων τους όσο και στην εξοικείωση με τις διάφορους τύπους ασκήσεων και τον τρόπο μελέτης κι επίλυσής τους. Η μελέτη των παιδιών δημοτικού στο φροντιστήριο μας περιλαμβάνει:

Καθημερινή μελέτη παιδιών γυμνασίου

Οι έμπειροι καθηγητές μας αναλαμβάνουν την καθημερινή μελέτη παιδιών γυμνασίου, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι στο φροντιστήριό μας θέτονται οι σωστές βάσεις για να έχουν οι μαθητές μας τα επιθυμητά αποτελέσματα στις σημαντικές τάξεις του λυκείου και αργότερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα:

Καθημερινή μελέτη παιδιών λυκείου

Τα χρόνια του λυκείου είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος για τους μαθητές, καθώς ο όγκος της ύλης που πρέπει να διαχειριστούν είναι μεγάλος και η μελέτη των μαθημάτων τους είναι συχνά μια χρονοβόρα διαδικασία. Στο φροντιστήριό μας παρέχουμε την κατάλληλη υποστήριξη και στους μαθητές λυκείου βοηθώντας τους με τη μελέτη των μαθημάτων τους σε καθημερινή βάση, ώστε να έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα μαθήματα κατεύθυνσης, παρέχουμε επιπλέον υλικό για περισσότερη εξάσκηση και καλύτερη εμπέδωση της σχολικής ύλης, λύνουμε απορίες και καλύπτουμε κενά, ώστε να έχουν οι μαθητές μας όχι μόνο την επιθυμητή καθημερινή επίδοση στο σχολείο, αλλά και την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στις εξετάσεις.

Καθημερινή επικοινωνία με τους γονείς

Οι γονείς είναι πολύτιμοι σύμμαχοι για την επιτυχημένη πορεία των μαθητών μας. Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να έχουμε καθημερινή επικοινωνία μαζί τους, ώστε να τους ενημερώνουμε για την πορεία των παιδιών τους και φροντίζουμε να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ γονέων και καθηγητών για το μέγιστο όφελος των μαθητών μας.
Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά 14:30 - 16:30.
Σε όποια τάξη κι αν βρίσκεται το παιδί σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να το βοηθήσουμε να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του στο έπακρο.

Γιατί η γνώση είναι δύναμη!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Scroll to Top